Harper’s Bazaar Women Of The Year Awards

Productie:
Awardshow

Samen met:
Not The Ordinary

Wanneer?
2019 november

Waar?
Posthoornkerk, Amsterdam

SHOWCASE

Harper’s Bazaar
Women Of The Year Awards

Modeblad reikt prijzen uit

Harper’s Bazaar staat voor ultieme luxe en brengt mode uit op het hoogste niveau. Inspirerende modereportages, verleidelijke shoppings met de laatste mode – voor naar en na – het werk, maar ook diepgaande interviews met interessante, vaak bekende vrouwen. Vooral boeiende portretten van carrièrevrouwen die excelleren in hun vakgebied en daarmee een voetstuk verdienen. Op 25 november 2019 verwelkomden wij de Harper’s Bazaar Women Of The Year Awards Netherlands. De prijsuitreiking werd gehouden – in de zorgvuldig met bloemen gedecoreerde en door ons prachtig uitgelichte Posthoornkerk – in Amsterdam. Aan ons de taak hen allemaal de aandacht te geven die ze verdienen.

Input Showcare

Showcare heeft de volledige technische productie op zich genomen voor deze awardshow. Voor de productie van het Harper’s Bazaar Women Of The Year 2019 hebben wij nauw samengewerkt met de dames van Not The Ordinary om alle wensen van de klant met uiterste precisie tot realiteit te laten komen. Bij deze productie pasten we verschillende soorten technieken toe. Zo hebben wij alle materialen voor licht, geluid, video, rigging en stroom voorzien. Met natuurlijk het bekwame personeel en de logistiek geleverd. De Posthoornkerk biedt al een mooie basis voor magie en haar akoestiek complimenteerde deze avond. De sfeer in de kerk werd als betoverend en zeer exclusief ervaren door de genodigden.

Logo Not the Ordinary

“Dank voor de prettige samenwerking en we zullen bij een volgend project waar technische ondersteuning gewenst is, zeker weer aan jullie denken!”